El Masnou

Comunicat de la Comissió Executiva del Maresme

  • Actualitzat:
  • Creat:

Davant els esdeveniments recents al PSOE.

1.- El seu ple suport al Grup Parlamentari Socialista al Congrés dels Diputats i al Secretari General del PSOE al capdavant, en la seva clara i ferma posició de no donar suport actiu ni passiu a un Govern del PP ni a les polítiques que aquest representa, i a explorar majories alternatives de canvi.

2.- El seu ple suport a la voluntat del Secretari General del PSOE de proposar al Comitè Federal del PSOE que doni la veu a la militància socialista, a través d’un procediment d’elecció del Secretari o Secretària General, i de la celebració del 39è Congrés Federal socialista, per tal que aquests siguin els que decideixin el futur polític de la organització. La Federació del PSC Maresme, des de fa uns anys ençà,  defensa el projecte polític i l'elecció dels seus càrrecs electes i institucionals, donant veu als militants i a les militants.

3.- En aquests moments, fem una crida als votants i simpatitzants socialistes per tal d’afiliar-se al PSC, o al PSOE si viu fora de Catalunya, per tal d’apuntalar la posició de fermesa davant el PP i d’impulsar la renovació interna de tots dos Partits.